Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Tillverkare


 Gilla
Gilla oss på facebook


http://www.atphototech.se/kamouflage-c-132-1.aspx bild22.jpg
http://www.atphototech.se/kameravaskor/domke-c-103-1.aspx bild21.jpg
http://www.atphototech.se/lenscoat-c-137-5.aspx bild4.jpg

Köpvillkor

Köpvillkor

PRISER & BETALNING
PRISER
Priserna i Internetshoppen gäller. Vi reserverar oss för prisändringar utom vår kontroll, då vi kan tvingas till en prishöjning. Vi reserverar oss också för felaktiga priser och förändringar utom vår kontroll. Vår målsättning är dock att alltid visa korrekta priser.
MOMS
Alla priser visas inklusive Moms ( 25 % Moms ingår )
MINSTA ORDER
Minsta order i webbutiken är 200:-
EXPORT EU
Kunder i Danmark och Finland ( EU ) betalar svensk moms ( Gäller ej Företag med giltigt VAT-nummer )
EXPORT UTANFÖR EU ( Norge )
Export av varor utanför EU medför att momsen dras av vid leveransen. Mottagarlandets moms och ev. tull läggs senare på av respektive lands post/tullverk. BETALNING Postförskott ( Endast inom Sverige ) Du betalar vid Postutlämningsstället när du får dina varor.
BANKKORT: Vi accepterar VISA, MASTERCARD och AMERICAN EXPRESS 
FAKTURA:
14 dagars Kredit via Klarna ( Kreditavgift tillkommer )
DELA UPP BETALNINGEN: Du kan välja att dela upp betalningen via Klarna
PAYSON: Direktbetalning via din bank

LEVERANS & FRAKT

FRAKTKOSTNAD Vi har valt att subventionera fraktkostnaden och alltid erbjuda fasta kostnader, allt för att göra det enkelt för dig som konsument.
FRAKT Tillkommer

POSTPAKET:
För privatpersoner, levereras till ditt närmaste postutlämningskontor. Leveranstiden är ca. 5 - 7 arbetsdagar. Pris: SEK 99 + moms
FÖRETAGSPAKET:
Levereras inrikes endast till företag med avtal. Paketet skall delas ut innan klockan 16:00, (helgfri måndag-fredag), dagen efter det skickas från oss. För postnummer som börjar på 83 och uppåt tillkommer 1 dag. Pris från: SEK 140 + moms
INTERNATIONELL FRAKT ( EU)
Levereras med Posten Postpaket Utrikes till ditt närmaste postutlämningskontor. Leveranstid skiftar beroende på vart leveransen sker. Norge: 1-4 dagar Danmark: 2-3 dagar Finland: 3-4 dagar Pris ca: SEK 210 + moms
INTERNATIONELL FRAKT ( Norge )
Levereras med Posten Postpaket Utrikes till ditt närmaste postutlämningskontor. Leveranstid skiftar beroende på vart leveransen sker. Norge: 1-4 dagar Danmark: 2-3 dagar Finland: 3-4 dagar Pris: SEK 250

ORDERBEKRÄFTELSE & KÖP

ALL FÖRSÄLJNING
Sker med tillämpning av konsumentköplagen (SFS 1990:932) och köp lagen (SFS 1990:931)
ORDERBEKRÄFTELSE
Det är vikigt att du har fyllt i din korrekta e-post adress för det är hit vi skickar en orderbekräftelse direkt efter köp, om du mot förmodan inte skulle få en bekräftelse kan du kontakta oss för att förvissa dig om att ordern verkligen kommit fram.
EJ UTLÖSTA VAROR
Om du har beställt en vara hos oss och sedan väljer att inte hämta ut den på posten tvingas vi debitera de utlägg vi gjort för porto och andra avgifter. (Vanligtvis 150 Kr+moms)
ÖPPET KÖP / ÅNGERTID
Du har som privatperson rätt att ångra ditt köp. Denna ångerrätt gäller i 14 dagar från den dag då du har fått paketet. Varorna skall vara oanvända och förpackningen ska vara hel och obruten. Tänk också på att du alltid skall kontakta oss innan du returnerar en vara. REKLAMATION & RETURER Kontakta oss alltid innan Ni returnerar något till oss. Gäller det en reparation kanske det i vissa fall går snabbare att skicka direkt till tillverkare/distributör.
Vår leveransadress är:
A&T PHOTOTECH Rosenlundsvägen 2
197 34 Bro
Tel. 08-582 46086
e-mail: info@atphototech.se


Uppdaterad 2014-10-10